Millainen kylpyhuone lumoaa sinut? Millaiset löylyt haluat saunassa?

Kylpyhuoneremontti Kerava ja Järvenpää

Kylpyhuoneremontti lisää kodin viihtyvyyttä. Kylpyhuone ei ole enää pelkkä tila peseytymiselle, vaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa. Hyvällä suunnittelulla ja kylpyhuoneen remontilla saadaan pieneenkin tilaan loihdittua viehättävä ja persoonallinen kylpylämäinen maailma, johon voit turvautua arjen kiireessä.

Ota yhteyttä ›

Haaveena toimiva kylpyhuone?

Teemme kohteeseen kaikki tarvittavat vedeneristykset ja laatoitustyöt. Huolehdimme, että saumaukset pitävät eivätkä laske vettä ja muuta kosteutta asunnon rakenteisiin. Oikein toteutetut kaadot ja kallistukset takaavat, että vesi valuu lattiakaivoon.

Kylpyhuoneen kalusteiden asennus suoritetaan, kun vesieristys, lattialämmitys ja kaakelit on saatu paikoilleen. Seuraamme jatkuvasti alan uusia trendejä ja teknologiaa, jonka avulla pystymme tarjoamaan sinulle aina tuoreimmat vaihtoehdot kraanasta wc istuimeen kylpyhuoneremonttia varten.

Kylpyhuoneen kalusteiden lisäksi viimeistelemme ilmeen tilaan sopivan valaistuksen. Milloin aloitetaan työt?

 

Milloin on syytä tehdä kylppäriremontti?

Ota heti yhteyttä jos epäilet, että kylpyhuoneessa tai saunassa piilee homeongelma. Ylimääräinen kosteus voi pahimmassa tapauksessa vaikuttaa asunnon rakenteisiin ja aiheuttaa huomattavia vahinkoja tulevaisuudessa. Silloin tällöin remontin yhteydessä selviää, että kohteessa on aiemmin tapahtunut vesivahinko, jota ei ole korjattu tarpeeksi huolellisesti. Kauttamme hankittu remontti on aina turvallinen, laadukas ja alan kaikkien sääntöjen mukainen. Vesieristyssertifikaatti vaaditaan jokaisella kerralla, kun työskennellään märkätilojen parissa.

Saunaremontti viimeistelee kotisi sydämen

Sauna on suomalaiselle pyhä paikka. Viikon kiireet huuhdotaan lempeissä, tai kovissa löylyissä. Saunaremontin yhteydessä on hyvä remontoida kylpyhuone. Meiltä saat molemmat palvelut avaimet käteen -periaatteella alkukartoituksesta loppusiivoukseen.

Saunaremontin suunnittelussa valitaan uudet materiaalit. Tämän päivän vaihtoehdot saunan lauteille eivät lopu taatusti kesken, sillä tarjolla on pihkaamattomia lehtipuita tervalepästä lämpökäsiteltyyn haapaan. Asennusvalmiit saunan lauteet tulevat lukuisissa eri sävyissä.

Asennamme lauteiden lisäksi kiukaan ja paneloimme seinät. Valaistus viimeistelee saunaremontin ja kutsuu sinut uusiin löylyihin. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi. Suunnitellaan yhdessä toimivat pesutilat, jossa sielu lepää.

 

Oletko rakentamassa saunaa?

Rakennamme tarvittaessa uuden saunan, tai saneeraamme vanhan uuteen uskoon. Työmme jälkeen pääset sukeltamaan raikkaaseen ja toimivaan pesutilaan.

Miten remontti etenee?

  • Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille
  • Käydään läpi sinun toiveet materiaalien ja aikataulun suhteen
  • Hahmotellaan remontin kulku ja sovitaan kustannusarvio
  • Tämän jälkeen toteutamme pesuhuoneiden ja saunan remontin sovitussa aikataulussa

Yhteydenottolomake

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


Ota yhteyttä › Soita ›